Om os

Vores ambition

Alle, som er i kontakt med Nordic Transition, skal opleve det mest relevante, nærværende og givende forløb, som de kan tænke sig i netop deres situation. Det gælder hvad enten det er i et karriereforløb, coaching eller i et udviklingsforløb omkring deres lederskab og team.
Vi forventer os meget af vores konsulenter – for at vores klienter og kandidater kan forvente sig endnu mere af os.

Vores konsulenter

Leading Partner

Rune Nørgaard Andersson

Seniorkonsulent, karriere-rådgiver og sparringspartner for ledelser på team-performance og organisationsudvikling. Mangeårig erfaring med topledelse, international Human Ressource Management, assessments og hvordan man agerer omkring karriere-veje på ledelses- og top-niveau. Cand.silv. fra Københavns Universitet, HD(O) fra CBS og officer i Forsvaret foruden løbende interne videreuddannelser og kurser i bl.a. Nokia og Microsoft. Certificet i bl.a. HOGAN og Raven, SHL's OPQ og omtankeprøver, Master Danmark, Decision Dynamics Career Motives, MBTI og Jungiansk Typeindikator.

Karrieren omfatter bl.a.:
HR-direktør Nokia Danmark A/S, Regional HR Director Nokia Scandinavia & Mediterranean, HR Direktør Microsoft Danmark & Island, HR Director Codan/Trygg-Hansa, VP HR European Directories.


+45 23 83 24 84
rna@nordictransition.com
Associate Partner

Leanne Cecilie Johansen

Mere end 20 års erfaring med karriererådgivning, outplacement, rekruttering, HR-processer, coaching, ledelse og udvikling på topleder-, mellemleder- og specialistniveau. Er uddannet HD(A) CBS, Theory U Leadership MIT Boston, strategisk salg og projektledelse Erhvervsakademiet Aarhus, coach og psykoterapeut. Certificeret i Master Danmarks: OPTO, ACE, MPA og EASI, Talent Unlimited: TT38 og PeopleTestSystems: PTP og PTL.

Karrieren omfatter bl.a.:
Regionschef og Chefkonsulent hos Konsulenthuset ballisager, HR Manager hos LCJ Innovation, Reklamechef hos Lyngby Storcenter, Chefkonsulent hos Berlingske Tidende og Projektleder i Politikens Hus.


+45 28 13 85 81
lcj@nordictransition.com
Associate Partner

Jan Für Andersen

Jan Für Andersen er født i 1963. Uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School (CBS) og har dertil en lang ledelsesmæssig uddannelse og karriere bag sig som officer i Forsvaret. Han har haft stillinger som lederudviklingskonsulent, Headhunter og HR-chef i bl.a. Dell, Royal Unibrew, Adapt Digital, m.fl.
Jan kan bidrage med mere end 20 års opsamlede erfaringer fra en bred vifte af ledelses-, HR- og organisatoriske problemstillinger i såvel globale virksomheder som high-tech start-ups.

Karrieren omfatter bl.a.:
Det har været med ”hands-on” indenfor ledelse, team-performance, organisationsudvikling & -design, værdibaseret ledelse, organisationskultur, forandringsledelse, rekruttering, headhunting samt karrierestrategi og -udvikling for ledere og specialister.


+45 20 32 15 26
jfa@nordictransition.com
Seniorkonsulent

Martin Winnes

Seniorkonsulent og karriere-rådgiver, tilknyttet Nordic Transition i forhold til opgavernes karaktér og kandidaternes ønsker og behov. Mangeårig solid erfaring med rekruttering, assessments og facilitering af personlig udvikling, udvikling af din egen ledelsesstil og ledelse af teams. Mange års erfaring med HR i både nationale og internationale organisationer, ledelse i tværkulturelle miljøer og sparring omkring karriere-navigering. Uddannelsesbaggrunden omfatter bl.a. læreruddannelse, psykologi-studier og interne uddannelsesforløb i bl.a. Nokia. Certificeringer i div. personlighedstests og psykometriske værktøjer.

Karrieren omfatter bl.a.:
HR Manager Contex A/S, HR Partner Nokia Danmark A/S, HR Partner Saxo Bank, international ledelses-udviklingskonsulent i MarinePerformer.

Seniorkonsulent

Jesper Machholm

Seniorkonsulent og karriere-rådgiver. Jesper er særlig dygtig til 1:1 sparring og personlig udvikling i og omkring dit job og din karriere. Han er certificeret og trænet i en række internationalt anerkendte udviklings- og rekrutteringstests og trækker dertil i sin sparring på sine mange års erfaring med international organisatorisk ledelse og forretningsledelse. Han er uddannet M.Sc. i HRD fra RUC, proceskonsulentuddannet fra IGA samt gennemført international lederuddannelse PIL14.

Karrieren omfatter bl.a.:
Regional Manager OPP (udbyder af MBTI®, FIRO® m.fl.), enhedschef i KMD, International Client Relations Manager i CfL og har gennem flere år drevet egen konsulentvirksomhed.

 

Vores metoder, holdning og etik

Nordic Transitions metoder og tilgange til mennesker og processer bygger på uddannelse, stor faglig ballast og praktisk erfaring med ledelse på alle niveauer og mange års erfaringer med ”corporate life”. Vi har arbejdet i nogle af verdens førende organisationer indenfor deres områder og har derfor set, oplevet og arbejdet med ”what great looks like”.

Vi har igennem årene kogt denne viden, ballast og erfaring ned i en række grundlæggende metoder og værktøjer, som klæder vores konsulenter på til at håndtere opgaver på forskellige niveauer, der matcher deres interesser, motivation og kompetencer. Nye konsulenter bliver introduceret til vores grundlæggende metoder og værktøjer, og sammen med vores ufravigelige etiske standarder indgår de i opgaveløsningen efter profil, ønsker og match.

 
W

Er du interesseret?

Nordic Transition er altid interesseret i at lære dygtige konsulenter at kende og høre deres historie. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du er en fagligt dygtig HR-profil, som kan få ting til at ske på det interpersonelle plan, har lyst til at dygtiggøre dig yderligere og bare ikke kan lade være med at levere kvalitetsarbejde.

Kontakt os