For kandidater

Som kandidat kan du trække på Nordic Transitions ekspertise på flere måder. Udgangspunktet afhænger helt af din situation og dine ønsker. Vores ambition med dig er individuel og 100% fokuseret på at give dig det bedst mulige forløb, råd eller vejledning. Du kan herunder finde ud af mere om de forløb, du kan benytte dig af:  

 

W

Outplacement

Nordic Transition får dig videre i næste job gennem et målrettet outplacementforløb. Vi anvender én af Danmarks bedste og mest effektive tilgange, når det gælder karrieretransitioner. Vores solide grundmodel tilpasses hver gang til den enkelte og vi kan derfor ramme og hjælpe både top- og middelmanagement, specialister og vidensmedarbejdere.

 

Executive Outplacement

Det eksklusive forløb for topledere og medarbejdere, hvor personen eller situationen stiller særlige krav til forløbets indhold, omfang og kvalitetsniveau. Som topleder får du den 100% skræddersyede indsats, hvor vi har mulighed for at kunne gå ekstra langt ift. den personlige rådgivning. Vi taler din situation igennem og kan benytte særlige specialrådgivere, helbredstjek og give vejledning og sparring på topniveau. Executive Outplacement omfatter bl.a. ubegrænset antal møder, personlig executive coach, møder i eksklusive og diskrete omgivelser, adgang til særlige netværk, headhunter-insight og meget mere.

Kontakt Leading Partner Rune Nørgaard Andersson, hvis du gerne vil høre mere om Executive Outplacement.

 

MY Placement - Executive Outplacement

MY Placement er Nordic Transitions helt specielle executive outplacementprogram, som er målrettet topledere. Konceptet tager udgangspunkt i elitesportens verden, og helt konkret hvordan man bygger en verdensmester op. Det handler om at kende og udnytte sine samlede ressourcer og ikke kun fokusere på kompetencer. Du kan ikke levere en toppræstation uden at have styr på dit mindset og din energi.

MY Placement-programmet er et mere krævende og mere fokuseret forløb end noget andet, der findes på markedet. Du skal være forberedt på flere møder hver uge, samt at der er forberedelse og opgaver til hvert møde. Til gengæld vil du blive bygget op på samme måde, som man opbygger en verdensmester - i bogstaveligste forstand.

Kontakt Executive Partner Søren Helsted for at høre mere om, hvordan du kan blive sparret op til et verdensmesterskab.

 

Outplacement for Ledere

Ledere i transition har typisk en række overvejelser om lederrollen, hvordan den eksekveres og ikke mindst hvordan de trives i rollen. Det gør at fokus i outplacementforløb for ledere ikke kun handler om at finde det næste job. Ofte ser vi, at det kræver en mere nuanceret tilgang, specialiserede konsulenter og i gennemsnit kan tage lidt længere tid. Vi stiller op med meget kvalificerede konsulenter, der alle matcher og spejler ledere i transition – uanset niveau.

Kontakt Rune Nørgaard Andersson, hvis du gerne vil høre mere om Lederoutplacementforløb.

 

Outplacement for Specialister & Vidensmedarbejdere

Specialister og vidensmedarbejdere kræver i særlig grad, at konsulenten kan matche og sætte sig ind i kandidatens motiver, drivere og karriereovervejelser. Nordic Transitions konsulenter er specialister – og vi véd, hvordan vi imødekommer vores kandidaters krav og forventninger til kvalificeret sparring og bistand.

Specialister og vidensmedarbejdere i jobtransition har i sagens natur meget individuelle overvejelser om næste job. Nordic Transition sikrer, at processen mellem kandidat og konsulent nuanceres og derved bliver virksom og effektiv. Afsøgning af næste jobmulighed kræver både kreativitet, viden og struktur, hvilket er et af Nordic Transitions kendetegn. Vores kandidater oplever derved et personligt, fortroligt og effektivt forløb, hvor man er i professionelle og kompetente hænder fra start til slut.

Kontakt os Rune Nørgaard Andersson, hvis du gerne vil høre mere om outplacementforløb for specialister og vidensmedarbejdere.

"Den time med Rune gjorde mig skarpere og mere afklaret end de foregående 10 timers executive outplacement med et af landets største udbydere inden for området.” CEO, Mediebranchen
 
W

Karriererådgivning

I løbet af vores karriere oplever vi stort set alle på et eller andet tidspunkt at stå overfor overvejelser omkring vores job og arbejdsliv, som er lidt større eller anderledes end vi er vant til. Det kan typisk være i forbindelse med, at der sker omorganiseringer, overtagelser, omlægninger eller overgange til nye arbejdsformer. Men det kan også være mere uklart hvorfor vi har disse overvejelser og være en kulmination på en længere periode, hvor vi har oplevet ikke at trives eller være motiveret i lige så høj grad, som vi ”var en gang”.

Nordic Career Navigator

“Hvor er jeg på vej hen?” “Jeg synes ikke rigtig, min karriere giver mening for mig?” “Hvordan kommer jeg videre og op i organisationen?” “Er det nødvendigt at tage dén MBA eller…?” På et eller andet tidspunkt har vi alle stået overfor karriereovervejelser, som vi ikke lige kunne finde svaret på. Og vi kendte måske heller ikke nogen, der kunne hjælpe. Men dét kan vi i Nordic Transition! Nordic Career Navigator er et meget populært, afgrænset 100% individuelt forløb fra 3 til 5+ sessioner, målrettet dig der oplever at have behov for at gen- eller re-orientere dig i din karriere.


Nordic Career Navigator er udviklet og målrettet til dig, som har været i samme jobrolle i gennem længere tid, eller hvor gradvise ændringer i livssituationen (aldersudvikling, børn og barsel, børn hjemmefra, hjemkommet fra udlandet, geografisk flytning til anden landsdel eks.vis) gør, at du gerne vil overveje dit jobliv. Rigtig effektivt, hvis du er i tvivl om, hvor din karriere skal tage dig videre hen. Også til danskere i udlandet, som er re-patrieret eller planlægger at komme hjem.

Kontakt os nedenfor, hvis du gerne vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at navigere i din karriere.
 
W

Lederskab

Ledelse og lederskab er personlig disciplin, som forudsætter, at du er meget personligt til stede i lederrollen. Vi får måske specielle lederuddannelser, vi går på kurser, læser HD eller MBA og bliver klædt på med værktøjer, metoder, modeller og teorier. Så vidt, så godt.

Udfordringerne opstår typisk, når vi skal have det til at fungere i dagligdagen: Måske når hverdagens ledelsesopgaver blandes med behovet for at tænke og planlægge strategisk. Måske når den udenlandske topledelse ønsker et strategiskifte. Eller måske når managementteamet ikke er helt på plads i forhold til hinanden på de indre linier.

Nordic Transition har gennem tiden hjulpet mange ledere og ledelsesteams med at blive bedre til ledelse – uanset hvilke udfordringer de har stået overfor.

 

Dit personlige lederskab

Som leder oplever du næsten med garanti, at du er meget alene med mange overvejelser og beslutninger. Og det er helt normalt, at føle det sådan. Du kan derfor opleve, at du har brug for neutral og kvalificeret sparring eller coaching omkring din personlige ledelses-tilgang. Du kan være helt ny leder eller som erfaren leder, der har brug for sparring på dine første dage i en ny rolle, dine forretnings-dispositioner eller f.eks. din tilgang til strategisk ledelse.

 

Dit teams lederskab

Ledergrupper kan fungere godt – eller mindre godt. I er ofte en gruppe af meget forskellige personligheder, og du kan opleve nogle af de klassiske udfordringer, som dette kan medføre. Det kan betyde, at din gruppe har svært ved at være effektiv, skabe fremdrift i organisationen, træffe beslutninger, tænke strategisk eller optræde og handle som et samlet ”team” overfor organisationen.

 

Din organisations lederskab

Hvordan får jeg min organisation op i gear? Hvordan får jeg mine funktionschefer til at tage mere ansvar? Hvordan undgår jeg at skulle følge så meget op? Skal vi introducere performance-management og performance-baseret aflønning? Hvorfor kommer mine mellemledere ikke med flere idéer til nye forretningsområder?

Dette er et udpluk af de spørgsmål og udfordringer, som Nordic Transition har hjulpet organisationer med at finde svar på. Og blive bevidste om og bedre til at eksekvere på. Kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kunne bistå dig med dine spørgsmål til ledelse.

 
Kontakt os