Mest for HR

Vi skaber ambassadører for jer

Opsigelser og fratrædelser rummer mange modsatrettede følelser og flere års loyaltet kan blive voldsomt udfordret. Gennem vores personlige tilgang til den enkelte kandidat sikrer vi, at den fratrædende kan komme godt afsted og vil fungere som en god ambassadør for jeres virksomhed – også efter vejene er skiltes.
Vi ved, hvordan det er muligt at give fratrædelsen både energi og positivitet. Det kan måles direkte på jeres employer brand, øger trygheden hos de tilbageblivende medarbejdere og kan direkte påvirke det ofte overraskende store netværk, som medarbejderen nu skal ud at kontakte.

 

Inddrag os fra begyndelsen

Et godt fratrædelsesforløb kræver som vi alle ved god forberedelse. Via vores baggrund som HR-direktører og personaleansvarlige kan vi bruges til at sparre med omkring fratrædelsesvilkår, selve opsigelsen, den vanskelige samtale og hvordan I i det hele taget kan skabe en god exit-proces. Tag derfor blot fat i os, hvis du vil vende noget i fortrolighed. Du kan bede os om at ringe til dig her.

Vores mentale oase

Vores kontorer og faciliteter midt i Bernstorffparken giver os mulighed for at kunne tilbyde vores kandidater et anderledes og diskret ”åndehul”, når de er i proces hos os. Det giver dem mere plads og kan åbne for nye perspektiver. Vores konterer ligger ydmygt ”på loftet” af Bernstorff Slot og er ikke prangende, men giver netop mulighed for det vigtige: Fokus på samtalen og processen. Vi inddrager ofte parken og skoven omkring os, når det kan tilføre værdi til samtalen og refleksionen. Eller hvis man skal genfinde balancen.

- Se mere -
W

Større opsigelsesrunder?

Ring og tag kontakt til os. Nordic Transition har erfaringer med at håndtere opsigelsesrunder fra nogle enkelte og op til 105 medarbejdere på én gang. Også på tværs af landegrænser.
Vi stiller meget gerne vores omfattende erfaring til rådighed allerede i planlægningsfasen. Vi kan bl.a. tilbyde mulighed for War Room og sparring omkring planlægningen og den praktiske håndtering, opsigelser på tværs af landegrænser m.v.

The War Room

Ring til os, hvis i står overfor at skulle foretage jer enten mindre eller større forandringer, omlægninger, frasalg, fusioner eller reduktioner i medarbejderstaben. Vi kan tilbyde jer rammerne, hvor i kan drøfte tiltagene i fortrolighed, væk fra virksomheden. Vi stiller meget gerne vores omfattende erfaring til rådighed allerede i planlægningsfasen. Vi kan bl.a. tilbyde mulighed for at arrangere et ”War Room” for jeres forestående opgave og give jer sparring omkring planlægningen og den praktiske håndtering, opsigelser på tværs af landegrænser m.v.


Scroll Up
Kontakt os